Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali pentru a-şi lua medicamentele de la farmacie

O femeie din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali pentru a-şi lua medicamentele de la farmacie

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali, după ce, din cauza frigului şi a ninsorii, nu a putut merge la farmacie să îşi ridice reţeta cu medicamente.

O femeie din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali pentru a-şi lua medicamentele de la farmacie
Sursa foto: Facebook | Poliția Locală a Municipiului Bacău
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2024   •   14:37

Femeia a sunat la Poliţia Locală Bacău marţi seara, în jurul orei 19.00, după ce a rămas fără medicamente şi nu a găsit nicio altă soluţie pentru a-şi ridica medicamentele de la o farmacie.

Poliţiştii locali au mers acasă la femeie şi au ajutat-o, notează ziaruldebacau.ro.

"Condițiile vremii nefavorabile și faptul că este o persoană nedeplasabilă, singură și neajutorată, a determinat-o să apeleze la colegii noștri, pentru a-i aduce de pe o rețetă medicamente de la farmacie", se arată în postarea Poliției Locale Bacău de pe Facebook.

Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei a mers la farmacie, a cumpărat medicamentele prescrise de care femeia avea mare nevoie și i le-a dus acasă. Mai mult, poliţiştii au fost cei care au plătit pentru medicamente şi au refuzat să primească înapoi suma de la femeie.

"În această perioadă, persoanele în vârstă au nevoie de sprijin, mai ales dacă au și anumite probleme de sănătate, de aceea vă îndemnăm să aveți bunăvoință și, dacă aveți vecini în vârstă, să le fiți sprijin! Vă transmitem și faptul că suntem deschiși la astfel de solicitări și că putem veni în ajutorul cetățenilor din municipiul Bacău aflați în situații similare!", au transmis reprezentanții Poliției Locale Bacău.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală Bacău
Parteneri
Val de aer polar peste România!
x close