Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat lovit de mașina Poliției, chiar la miezul nopții de Revelion, în Constanța

Bărbat lovit de mașina Poliției, chiar la miezul nopții de Revelion, în Constanța

Un bărbat a fost lovit de o autospecială de Poliție, chiar la miezul nopții, de Revelion. Omul se afla în mijlocul străzii, la momentul incidentului.

Bărbat lovit de mașina Poliției, chiar la miezul nopții de Revelion, în Constanța
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    01 Ian 2024   •   15:23

O autospecială de Poliție a lovit în noaptea de Revelion un pieton pe o stradă din Constanța, chiar la ora 00.05, imediat după ce am trecut în noul an.

În acest caz, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit Inspectoratului Poliției Județene Constanța, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, în jurul orei 0.05, cu privire la faptul că un polițist din cadrul Secției 5 ar fi condus autospeciala pe strada Prelungirea Liliacului și ar fi acroșat un pieton.

Citește și: O femeie a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, pe o stradă din Reșița

Din cercetările făcute de polițiștii deplasați la fața locului rezultă că pietonul, un bărbat, de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului. Echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 de metri, arată IPJ Constanța. Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest și pentru stabilirea indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close