Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, pe o stradă din Reșița

O femeie a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, pe o stradă din Reșița

O femeie de 79 de ani a fost lovită, astăzi, în Reșița, de mașina Poliției, aflată în misiune. Femeia s-a gândit să treacă strada chiar în momentul în care autospeciala venea cu viteză și cu semnalele acustice și luminoase pornite.

O femeie a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, pe o stradă din Reșița
Sursa foto: Getty Images
de Ioana Mircea    |    31 Dec 2023   •   11:55

În urmă cu puțin timp, pe strada Sportului din municipiul Reșița s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție din cadrul Serviciului Criminalistic al inspectoratului, condusă de un ofițer de poliție, ce se deplasa în misiune, la un accident rutier, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Autospeciala a acroșat un pieton, angajat în traversarea străzii, la o distanță de aproximativ doi metri de trecerea pentru pietoni. Pietonul, o femeie de 79 de ani, este în stare conștientă și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital.

Citește și: Momentul în care o mașină lovește un pod de beton și zboară câțiva metri în aer, în Crăciunești, județul Maramureș

Ofițerul de poliție a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. În acest moment echipa operativă din cadrul inspectoratului efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. După finalizarea cercetării la fața locului, revenim cu informații.

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close