Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat, dat dispărut, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina | Un angajat a sunat la 112

Un bărbat, dat dispărut, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina | Un angajat a sunat la 112

Un bărbat a fost găsit mort în camera unui hotel din Slatina, județul Olt. El fusese dat dispărut de familie.

Un bărbat, dat dispărut, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina | Un angajat a sunat la 112
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   19:40

Potrivit Poliției municipiului Slatina, apelul la 112 a fost dat, astăzi după-masă de un angajat al hotelului care i-a descoperit cadavrul bărbatului într-o cameră. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta are 35 de ani și este din Slatina, județul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Subiecte în articol: barbat mort hotel Slatina
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close