Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat mort într-un accident, jefuit de 2.500 de euro la locul tragediei, în Maramureș

Bărbat mort într-un accident, jefuit de 2.500 de euro la locul tragediei, în Maramureș

Un bărbat a fost jefuit de 2.500 de euro, imediat după ce și-a dat ultima suflare, într-un accident de mașină, în localitatea Săpânța, județul Maramureș.

Bărbat mort într-un accident, jefuit de 2.500 de euro la locul tragediei, în Maramureș
de Ioana Mircea    |    30 Oct 2023   •   16:53

Polițiștii din Maramureș anchetează un caz teribil din localitatea Săpânța. Se pare că un bărbat, care a murit în urma unui accident rutier, a fost jefuit de 2.500 de euro, chiar la locul tragediei.

Acesta ar fi primit banii de la copiii săi, care munceau în străinătate, chiar înainte de nenorocire. Ar fi avut banii în buzunar în momentul tragediei, dar aceștia au dispărut fără urmă.

Citește și: Bărbat din Brăila, găsit mort lângă gardul spitalului unde era internat

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt în acest caz și fac mai multe audieri. Polițiștii au început să-i audieze atât pe cei care au acordat primul ajutor victimelor implicate în accident, agenții care au intervenit la fața locului, dar și martorii care au oprit după coliziune.

Ancheta a fost demarată odată ce copiii bărbatului decedat au ajuns în România, pentru a-și îngropa tatăl.

În acel moment, polițiștii le-au restituit doar banii pe care îi avea în portofel, nu și suma pe care o primise de la copii, prin intermediul șoferului, chiar înainte de nenorocire, potrivit observatornews.ro.

 

×
Subiecte în articol: accident în Maramureş Săpânţa
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close