Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit când încerca să evadeze dintr-un apartament din Timişoara în care era sechestrat

Un bărbat a murit când încerca să evadeze dintr-un apartament din Timişoara în care era sechestrat

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din Timişoara în timp ce încerca să scape din apartamentul în care era sechestrat.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    30 Aug 2023   •   08:19

Update 15.24 Migranții au fost sechestrați trei zile, bătuți, umiliți, cu căluș în gură, fotografiați și filmați în aceste condiții. Filmările au fost trimise rudelor victimelor. Au fost amenințați că dacă nu plătesc 5000 de euro, bani pentru care trebuiau să ajungă în Italia, vor fi omorâți.

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș din data de 29.08.2023 s-a pus în mișcare acțiunea penală, pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de trafic de migranți, prevăzute de art. 263 al. 1 și 2, lit. a Codului Penal, lipsire de libertate în mod ilegal, prevăzute de art. 205 al. 1 C.

Update 10.31 Întreaga situație se pare că a început din cauza unor neînțelegeri dintre cetățenii din Sri Lanka și cei din Pakistan. Cei din urmă ar fi trebuit să îi scoată pe cetățenii din Sri Lanka în mod ilegal prin frontiera de vest a țării noastre pentru ca aceștia să ajungă în Europa de vest.

Știrea inițială

Totul s-a întâmplat luni seară, în zona de nord a oraşului. Se pare că doi bărbaţi din Sri Lanka erau ţinuţi ostatici în apartament de către alţi doi bărbaţi din Pakistan.

Când s-au văzut singuri în apartament, cei doi srilankezi au încercat să fugă, au făcut o frânghie din lenjeria de pat şi au încercat să coboare pe fereastră, 5 etaje.

Din păcate materialul textil a cedat iar unul dintre ei a căzut în gol pe betonul din fața imobilului. Bărbatul a murit pe loc.

Polițiștii sosiți la fața locului au început investigațiile, iar la scurt timp, cei doi bărbați, cetățeni pakistanezi, au fost reținuti pentru 24 de ore și duși la audieri. Mâine vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Jurnalist găsit mort, la subsolul unui bloc din Focșani! S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Celălalt bărbat din Sri Lanka a fost transportat la sediul Poliției de Frontiera unde polițiștii vor verifica dacă are sau nu acte legale.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close