Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat în vârstă de 50 de ani, din Prahova, ucis cu sânge rece de vecin. Îi datora 2.000 de lei ucigașului

Bărbat în vârstă de 50 de ani, din Prahova, ucis cu sânge rece de vecin. Îi datora 2.000 de lei ucigașului

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Prahova, a fost ucis de un vecin, pentru o datorie de 2.000 de lei. Criminalul este recidivist, fiind eliberat condiționat după ce și-a omorât mama.

Bărbat în vârstă de 50 de ani, din Prahova, ucis cu sânge rece de vecin. Îi datora 2.000 de lei ucigașului
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu
de Roxana Mihăiescu    |    24 Noi 2023   •   19:35

Tribunalul Prahova a condamnat la 25 de ani de detenţie un bărbat din judeţul Prahova, care anul trecut l-a omorât pe unul dintre vecinii săi din cauza unei datorii de 2.000 de lei.

În trecut, bărbatul făcuse închisoare pentru că și-a omorât mama, fiind eliberat condiţionat cu şase ani înainte de a comite a doua crimă. 

”La data de 5 martie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, se află inconştient în locuinţă.

Totodată, la sediul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului”, a precizat, anul trecut, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Citește și: O mamă a fost ucisă în bătaie de propriul fiu, în Olt. Victima a fost găsită a doua zi de soțul său 

În luna martie a anului trecut, condamnatul, în vârstă de 64 de ani, a fost ridicat de către poliţişti, după ce şi-a omorât un vecin, în vârstă de 60 de ani, care avea o datorie la el.

Victima locuia într-un bloc de la periferia oraşului Ploieşti și a fost descoperită de către fratele său, care a alertat imediat poliţia.

După un an şi jumătate de proces, Tribunalul Prahova l-a condamnat pe agresor la 25 de ani de închisoare şi la plata a o sută de mii de euro daune morale către rudele victimei.

La sfârșitul anilor `90, criminalul și-a ucis propria mamă cu sânge rece, faptă pentru care a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare.

Nu a ispășit, însă, întreaga perioadă. În anul 2014 a fost eliberat condiționat, notează ziare.com.

×
Subiecte în articol: datorie vecin bărbat omorât
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close