Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat înjunghiat de colegul de apartament, pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura, în Râmnicu Vâlcea

Bărbat înjunghiat de colegul de apartament, pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura, în Râmnicu Vâlcea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus începerea urmăririi penale față de un bărbat acuzat că și-a înjunghiar colegul de muncă și de apartament, pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura.

Bărbat înjunghiat de colegul de apartament, pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura, în Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Mia Lungu    |    10 Iul 2023   •   12:14

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, sâmbătă, 8 iulie 2023, pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima, colegul său de muncă și de apartament, într-o locuință din Râmnicu Vâlcea, i-a reproșat acesteia că i-a consumat mâncarea și băutura, ocazie cu care l-a înjunghiat în abdomen cu un cuțit.

Victima a fugit și s-a refugiat în fața scării blocului, unde a fost găsită de polițiști, în timp ce agresorul ar fi rămas în apartament.

Citește și: Tânărul atacat cu cuţitul în Grădina Botanică din Craiova, externat din spital

Victimei i-au fost cauzate leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viața în pericol, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close