Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul atacat cu cuţitul în Grădina Botanică din Craiova, externat astăzi

Tânărul atacat cu cuţitul în Grădina Botanică din Craiova, externat astăzi

Emi Bădică, tânărul, în vârstă de 19 ani, înjunghiat în Grădina Botanică, va fi externat în cursul zilei de astăzi, au anunţat reprezentanţii spitalului.

de Loredana Chimoiu    |    10 Iul 2023   •   11:19

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă, tânărul a avut o evoluție favorabilă și va fi externat în cursul zilei de astăzi.

Iniţial, pronosticul medicilor în cazul tânărului a fost rezervat. Acesta fusese rănit grav, iar prietena lui, de 14 ani, a murit după ce au fost atacați cu un cuțit de către un adolescent de 17 ani.

Agresorul, "în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 cm, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, anunța Parchetul Tribunalului Dolj.

Citeşte şi: "Sunt elemente ale unui asasinat ritualic la Grădina Botanică din Craiova" | Jurnalistul S.O. Bălan a găsit analogii cu cazul Rîmaru

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Elev la Colegiul Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Grădina botanică Craiova externat
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close