Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un pasaj şi a căzut peste o maşină aflată în mers, în Timişoara

Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un pasaj şi a căzut peste o maşină aflată în mers, în Timişoara

Val de nenorociri la Timişoara. Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un pasaj din Timişoara. Acesta s-a prăbuşit peste o maşina aflată în mers. Speriat de bubuitură, şoferul maşinii a oprit brusc şi când a observat bărbatul pe plafonul autoturismului a sunat imediat la 112.

Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un pasaj şi a căzut peste o maşină aflată în mers, în Timişoara
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    09 Iun 2023   •   15:20

Din primele date, se pare ca timişoreanul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a sărit de pe pod. A căzut direct pe o maşină aflată în trafic. Bărbatul suferea de depresie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanţă. Bărbatul în stare gravă a transportat de urgenţă la spital.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citeşte şi: "Azi am avut noroc, l-am prins". El este Alin, alpinistul care i-a salvat viața militarului care amenința că se aruncă de la etaj

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este al treilea incident de acest fel în ultimele zile la Timişoara.

Miercuri, o femeie în vârstă de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Calea Şagului, din Timişoara. Aceasta s-a prăbuşit pe acoperişul din dreptul intrării în casa scărilor şi a scăpat cu viaţă.

Citeşte şi: ”Doamne, ce faci Tu cu toți acolo-n ceruri?” Preotul Ionuț Duciuc a murit la nici 27 de ani

Joi, în jurul orei 10:30, un militar, în vârstă de 37 de ani, angajat plutonier major la o unitate militară din oraş, s-a urcat pe pervazul ferestrei apartamentului de la etajul 7 al unui bloc din aceeaşi zona a oraşului şi a ameninţat că se aruncă in gol.

După 24 de ore, bărbatul a fost salvat,  dupa ce un alpinist a coborât in rapel, de la etajul superior, l-a speriat pe bărbat, iar acesta a intrat în apartament. Imediat a fost încătuşat şi dus la psihiatrie.

Citeşte şi: Militarul din Timişoara a fost salvat de un alpinist coborât în rapel pe faţada blocului, după 24 de ore

Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe podul Basarab din Capitală

De asemenea, seara trecută a fost blocaj pe pasajului Basarab din Capitală după ce un tânăr a urcat pe unul dintre piloni şi a ameninţat că se aruncă în gol. Circulaţia a fost oprită imediat de poliţişti şi o echipă de negociatori a început să comunice cu bărbatul de 35 de ani.

A fost nevoie de două ore pentru ca tânărul să fie convins să coboare de bună voie. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul de psihiatrie pentru investigaţii de specialitate.

×
Subiecte în articol: barbat pasaj Timișoara
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close