Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat înjunghiat în propria casă de un amic, pentru 2.000 lei. Totul s-a întâmplat în Prahova

Bărbat înjunghiat în propria casă de un amic, pentru 2.000 lei. Totul s-a întâmplat în Prahova

Un bărbat din Prahova a fost ucis de un amic, chiar în propria locuinţă. Se pare că atacatorul venise la victimă pentru a cere să i se returneze un împrumut.

Bărbat înjunghiat în propria casă de un amic, pentru 2.000 lei. Totul s-a întâmplat în Prahova
Sursa foto: Pixabay
de Cristi Georgescu    |    06 Mar 2023   •   11:02

Bărbatul de 60 de ani a mers în jurul orei 10 acasă la victimă pentru a-i cere 2.000 lei, pe care avea să îi returneze. Nici de această dată victima nu reușise să strângă suma necesară. Când a auzit vestea, bărbatul acuzat de crimă, care până nu de mult fusese și vecin pe scară, l-a înjunghiat de două ori în zona abdomenului. Aceste răni au cauzat moartea bărbatului de 50 de ani. 

Criminalul a plecat de la fața locului și a mers ulterior la poliție să declare ce a făcut. Bărbatul înjunghiat a fost găsit fără suflare în apartament, de către fratele său.

Nu este pentru prima dată când bărbatul care se face vinovat de moartea prietenului comite o infracțiune gravă. Tocmai de aceea s-a reținut în cauză infracțiune de omor calificat.

În anul 1997 autorul și-a omorât mama și a stat în închisoare până în 2014 când a fost eliberat din penitenciar.

Ar mai fi avut la acea vreme de ispășit patru ani de pedeapsă. Bărbatul vinovat de infracțiune a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorilor de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. 

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close