Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz terifiant într-un spital din România! Bărbat adus în stare de putrefacție în timp ce era în viață: “Nu am mai văzut așa ceva”

Caz terifiant într-un spital din România! Bărbat adus în stare de putrefacție în timp ce era în viață: “Nu am mai văzut așa ceva”

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a ajuns la spital în stare de putrefacție în timp ce încă se afla în viață. Medicii au fost șocați.

Caz terifiant într-un spital din România! Bărbat adus în stare de putrefacție în timp ce era în viață: “Nu am mai văzut așa ceva”
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    05 Sep 2023   •   18:09

Medicii de la Spitalului Județean de Urgență Vaslui au rămas, ieri, șocați, când au constatat că un pacient în vârstă de 67 de ani a fost adus la spital în stare de putrefacție, în timp ce se afla în viață.

Mai exact, bărbatul, din comuna Văleni s-a prezentat la unitatea sanitară cu piciorul stâng în stare de putrefacție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

“Am câțiva ani de când lucrez pe ambulanță, însă un caz ca cel de azi nu am mai văzut”, au declarat angajanții SAJ care l-au adus pe bărbat la spital.

Citește și: Alertă cu bombă la Spitalul Municipal din Dorohoi. Angajații au primit amenințarea prin mail

Potrivit medicilor, pacientul suferea de arteriopatie obliterantă, iar în ultimele luni făcuse cangrenă la piciorul respectiv. A mai fost internat la SJU Vaslui, însă la acea vreme a refuzat amputarea piciorului.

“Pacientul a fost internat pe secția de Chirurgie. Are o boală mai veche, arteriopatie obliterantă. Între timp a făcut cangrenă. A mai fost internat ceva vreme la noi în spital, însă atunci a refuzat amputarea piciorului. Acum, bineînțeles, din cauza evoluției bolii, va fi băgat în sala de operații. A acceptat amputarea”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: putrefactie spital Vaslui
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close