Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce și-a sunat soția. Ce i-a spus la telefon femeii

Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce și-a sunat soția. Ce i-a spus la telefon femeii

Un bărbat din municipiul Satu Mare s-a ales cu un dosar penal, după ce și-a sunat soția. Problema cea mare a fost cu ceea ce i-a spus femeii la telefon.

Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce și-a sunat soția. Ce i-a spus la telefon femeii
Sursa foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    12 Mai 2023   •   13:24

La data de 11 mai a.c., în jurul orelor 12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi fost amenințată telefonic, cu acte de violență, de către soțul ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, de 51 de ani, domiciliat în Satu Mare, și-ar fi amenințat telefonic, cu acte de violență soția, în vârstă de 49 de ani, inducându-i acesteia o stare de temere.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și de domiciliu.

Citește și: ”Am sesizat abia când amestecam în tigaie” Ce a găsit o femeie din Iași în caserola de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, potrivit presasm.ro.

×
Subiecte în articol: Satu Mare dosar penal
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close