Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Am sesizat abia când amestecam în tigaie” Ce a găsit o femeie din Iași în caserola de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut

”Am sesizat abia când amestecam în tigaie” Ce a găsit o femeie din Iași în caserola de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut

O femeie din Iași a rămas șocată atunci când a vrut să gătească pentru copiii săi carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut. ”Riscam să le dau copiilor mei asta la cină”, a spus femeia.

”Am sesizat abia când amestecam în tigaie” Ce a găsit o femeie din Iași în caserola de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut
Sursa foto: BZI
de Andreea Ştefan    |    11 Mai 2023   •   15:48

Roxana Mihalache, o tânără mamă a doi copii din Iași, a avut parte de o experiență neplăcută când a cumpărat o caserolă cu carne tocată de la un celebru supermarket.

După ce a pus carnea în tigaie pentru a găti, femeia a observat bucățile de plastic albastre care se topeau, iar când a investigat mai atent, a descoperit că provin din caserola de carne tocată pe care doar ce o cumpărase.

Ea a postat imagini ale bucăților de plastic pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra situației și pentru a împărtăși experiența sa neplăcută.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Clienta a plătit 14,99 lei pentru caserola cu carne tocată și este deranjată că a avut parte de o astfel de experiență dezgustătoare și periculoasă pentru sănătatea sa și a celor doi copii ai săi.

Citește și: Carne cu plastic, vândută într-un supermarket din Bucureşti: "E carne artificială?"

”Atenție la produsul carne tocată de porc 1 kg din acest magazin. Noi nu cumpărăm, de obicei, carne tocată, deoarece preferăm să o pregătim acasă.

A fost o excepție, dar am avut o surpriză neplăcută. Am găsit bucăți subțiri și vizibile de plastic.

Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie. Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc.

Erau bucăți de plastic, subțiri, ca și cum ar fi fost rupte dintr-o pungă. Am sesizat acest lucru abia când amestecam în tigaia care era pe foc. Dacă nu eram atentă, sigur s-ar fi topit. Riscam să le dau copiilor mei plastic la cină”, declară Roxana Mihalache.

Din nefericire, nu este singura persoana care a găsit plastic în carnea tocată cumpărată din supermarketuri. 

”Am cumpărat carne de la o firmă cunoscută și avea hârtie albastră în ea”, a comentat cineva la postarea făcută de Roxana.

”Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie.

Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc”, a mai spus mămica din Iași, potrivit bzi.ro.

Pe de altă parte, în fața reporterilor presei locale, șefa cunoscutului supermarket din Iași a refuzat să comenteze incidentul: ”Nu sunt în măsură să vă dau explicații”.

×
Subiecte în articol: Iași carne tocată
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close