Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a murit electrocutat într-un beci pe care îl tencuia. Soția sa l-a găsit fără suflare

Un bărbat din Suceava a murit electrocutat într-un beci pe care îl tencuia. Soția sa l-a găsit fără suflare

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Suceava, a murit electrocutat într-un beci pe care îl renova. Soția sa l-a găsit fără suflare și a cerut cu disperare ajutorul vecinilor.

Un bărbat din Suceava a murit electrocutat într-un beci pe care îl tencuia. Soția sa l-a găsit fără suflare
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   23:40

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din localitatea suceveană Satu Mare, a fost găsit fără suflare de soția sa, care după ce a văzut că nu-i răspunde la telefon, a mers să-l caute.

Femeia și-a găsit soțul căzut la pământ, în beciul pe care îl tencuia, și a cerut ajutorul unui vecin, care a sunat la 112.

Medicii au efectuat în zadar manevrele de resuscitare și au declarat, în final, decesul bărbatului.

În urma primelor examinări ale cadavrului de către polițiști, nu au fost identificate urme vizibile de violență, dar acesta prezenta plăgi arse pe membrele superioare și abdomen, în urma electrocutării (mărci de intrare și de ieșire a curentului electric).

Citește și: Un bărbat din Sibiu a găsit o comoară veche de peste 1.600 de ani. Cui i-ar fi aparținut

Trupul bărbatului a fost dus la spitalul din Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă și au ridicat probe de la fața locului, pentru a stabili în ce condiții s-a electrocutat bărbatul, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: barbat electrocutat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close