Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani și bijuterii scumpe într-un autobuz din Pitești. Cum și-a recuperat averea

Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani și bijuterii scumpe într-un autobuz din Pitești. Cum și-a recuperat averea

Un bărbat din Pitești a pierdut o adevărată avere în autobuz. Omul a uitat o borsetă în care avea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi peste optzeci de grame de bijuterii din aur.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2023   •   11:18

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care purta în borsetă mii de euro și lire și bijuterii din aur a anunțat, vineri, în jurul orei 12:00, la Secția 4 Poliție Pitești că a uitat într-un mijloc de transport în comun borseta ce conținea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei, precum și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Mai mulți angajați ai societății de transport public din Pitești au fost chemați de acasă pentru a viziona imaginile de la camerele de supraveghere ale autobuzelor.

Pentru că bărbatul nu a putut spune pe ce traseu circula autobuzul și nici numărul de înmatriculare, polițiștii au verificat toate autobuzele care aveau stație într-un cartier de la ieșirea din Pitești.

Într-un final, au reușit să-l identifice pe bărbatul care a luat borseta și l-au sunat să o aducă înapoi.

Citește șiGestul făcut o româncă, după ce a găsit un portofel cu bani pe stradă, în Italia. "Așa numesc unii karma, nu?"

Lucru care s-a și întâmplat, iar acum, borseta a ajuns înapoi la proprietar.

×
Subiecte în articol: Pitești autobuz borsetă bani
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close