Antena 3 CNN Externe Diaspora Gestul făcut o româncă, după ce a găsit un portofel cu bani pe stradă, în Italia. "Așa numesc unii karma, nu?"

Gestul făcut o româncă, după ce a găsit un portofel cu bani pe stradă, în Italia. "Așa numesc unii karma, nu?"

O româncă aflată în Italia a găsit pe stradă un portofel plin cu bani, inclusiv mai multe acte, iar gestul făcut de ea ulterior nu a rămas fără urmări.

Gestul făcut o româncă, după ce a găsit un portofel cu bani pe stradă, în Italia. "Așa numesc unii karma, nu?"
Sursa foto: pixabay.com
de Milena Niță    |    19 Mai 2023   •   11:36

Un bărbat din Alessandria, regiunea italiană Piemont, a avut parte de un moment de bucurie neașteptată, când i-a fost returnat portofelul pierdut, care conținea 2.300 de euro și mai multe documente importante, inclusiv pașaportul.

Portofelul a fost găsit de o femeie româncă, care l-a predat la carabinieri.

Italianul a povestit pe internet cum a pierdut portofelul în urma grabei cotidiene cu care s-a obișnuit să trăiască.

În marea sa agitație, acesta și-a uitat portofelul pe mașină, iar înăuntru se aflau mai multe bunuri, mai exact, toate documentele sale personale, inclusiv pașaportul și 2.300 de euro pe care urma să îi depună în curând la bancă.

Citeşte şiCe faci dacă găseşti bani pe stradă: îi păstrezi sau îi predai Poliţiei? Pot fi ai tăi, cu o condiţie 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În timp ce se afla la Poliție, depunând plângerea cu privire la pierderea portofelului, a primit un apel de la Carabinierii din Alessandria.

O femeie de naționalitate română a găsit portofelul pe stradă și l-a dus la carabinieri.

"Când mi-au spus că o doamnă româncă a adus portofelul m-am bucurat foarte tare. De mult timp susțin drepturile omului și lupt împotriva rasismului.

Poate că aceasta a fost răsplata mea. Așa numesc unii karma, nu?", a mărturisit bărbatul pe rețelele de socializare, potrivit rotalianul.com.

Fapta femeii nu doar că a evidențiat onestitatea sa, dar a reușit și să aducă un pic de lumină într-o lume adesea întunecată, confirmând că cinstea și integritatea nu cunosc frontiere.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close