Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Vaslui, snopit în bătaie de vecini dintr-o răzbunare a rudelor. A ajuns la spital cu capul spart și piciorul rupt

Bărbat din Vaslui, snopit în bătaie de vecini dintr-o răzbunare a rudelor. A ajuns la spital cu capul spart și piciorul rupt

Un bărbat de 35 de ani din Bârlad, județul Vaslui, a fost snopit în bătaie de trei vecini din cauză că rudele victimei ar fi vrut să se răzbune. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, cu capul spart și piciorul rupt.

Bărbat din Vaslui, snopit în bătaie de vecini dintr-o răzbunare a rudelor. A ajuns la spital cu capul spart și piciorul rupt
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    Lili Trifu    |    26 Apr 2022   •   14:20

Agresiuni fizice de neimaginat s-au petrecut zilele trecute pe o stradă din Cartierul Podeni, din Municipiul Bârlad.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost lovit cu bestialitate de alți trei vecini de pe aceeași stradă.

Bărbatul a suferit multiple traumatisme cranio-faciale și chiar i-a fost rupt piciorul stâng.

Cea care a semnalat incidentul la numărul unic de urgență 112 a fost o femeie.

Imediat, polițiștii bârlădeni și ambulanțierii au ajuns la fața locului.

Ei au găsit victima inconștiență într o baltă de sânge, prezentând un traumatism cranio-cerebral și unul dintre membrele inferioare rupt.

Agresorii sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani și provin toți din aceeași familie, care locuiește pe aceeași stradă cu victima.

Polițiștii bârlădeni au luat măsura instituirii unei zone speciale de siguranță publică pentru 7 zile, asta pentru că există informații cum că rudele victimei ar vrea să se răzbune.

Conflictul a fost unul spontan, dar alimentat de mai vechi neînțelegeri între cele două familii din Bârlad.

Marți dimineață, victima agresiunii a fost supusă unei intervenții chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad.

"Pacientul de 35 de ani s-a prezentat în Compartimentul de Primiri Urgențe în dată de   20 aprilie, adus în serviciul nostru de SAJ Bârlad, în urmă unei agresiuni. Pacientul prezența un Traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștientă, fractură deschisă la gamba stângă. A fost internat în secția de Ortopedie și operat în aceeași dată.

Astăzi, 26.04.2022 a intrat în operație pentru o intervenție la un picior. Postoperator este supravegheat în prezent în secția ATI" , se spune într-un comunicat dat publicității de conducerea spitalului din Bârlad.

Zona de siguranță publică a fost instituită pentru 7 zile, dar nu este exclusă prelungirea duratei de menținere a măsurii.

×
Subiecte în articol: Vaslui Barlad
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close