Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist a fost lovit în cap cu un topor, după ce a intervenit în altercaţia dintre o femeie şi soțul ei

Un poliţist a fost lovit în cap cu un topor, după ce a intervenit în altercaţia dintre o femeie şi soțul ei

A intervenit pentru a-şi dace datoria meseriei, dar a căzut el drept victimă. Este cazul unui polițist din Prahova care a fost lovit cu toporul în cap în timpul unei intervenții.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   11:05

Agentul încerca să liniștească un bărbat care era acuzat că şi-a bătut soţia. La apariția agenților bărbatul a devenit şi mai nervos şi a atacat cu toporul.

''La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie, în comuna Dumbrăvești. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi avut o altercație cu soția sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercației.

În cadrul intervenției, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu polițiștii, iar, la un moment dat, ar fi ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceștia cu un obiect tăietor.

Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliție, totodată, lovind cu același obiect pe unul dintre polițiști, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au imobilizat bărbatul în cauză, fiind condus la o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta. În cauză, polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere.

Citeşte şi: Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită

 În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 53 de ani din comuna Dumbrăvești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploiești'', transmite IPJ Prahova. 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close