Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Vrancea, filmat când hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând

Bărbat din Vrancea, filmat când hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând

Un bărbat din Vrancea a fost filmat, astăzi, când hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând, pe o şosea din judeţ.

Bărbat din Vrancea, filmat când hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând
Sursa foto: Facebook / Dan Gavril
de Alin Tarnovschi    |    11 Iul 2021   •   17:08

Bărbatul din Vrancea a oprit maşina pe marginea unui drum din judeţul Vrancea, a coborât şi a început să îi arunce mâncare unui urs flămând.

Un alt şofer, care a observat gestul inconştient al bărbatului, a oprit în spatele maşinii şi a început să filmeze, iar apoi a urcat imaginile pe Facebook.

În clipul video se poate observa cum bărbatul, în vârstă de peste 50 de ani, coboară din maşină în timp ce ursul flămând se apropie încet de el.

Apoi, scoate o pungă din care aruncă mai multe felii de pâine pe care ursul le adună una câte una.

La un moment dat, după un gest brusc al bărbatului, ursul s-a speriat şi s-a retras de pe şosea pe partea cu pădurea, însă a revenit odată ce a realizat că nu se află în pericol.

Autorităţile recomandă tuturor celor care întâlnesc urşi să nu se apropie de ei şi să nu îi hrănească. Aflate în căutare de hrană, animalele pot fi periculoase aşa cum s-a întâmplat, în numeroase cazuri, în ultima perioadă.

În Harghita şi Covasna, mai mulţi oameni au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost atacaţi de urşi.

Dan Matei, avocatul atacat de un urs uriaş care a scăpat cu viaţă într-un mod miraculos: "M-a scuturat ca pe un ciorăpel"

×
Subiecte în articol: Vrancea urs
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close