Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați au căzut într-o fosă septică în Vaslui. Intervenţie contracronometru a salvatorilor

Doi bărbați au căzut într-o fosă septică în Vaslui. Intervenţie contracronometru a salvatorilor

Doi bărbați au căzut într-o fosă septică în localitatea Ștefan cel Mare din județul Vaslui. Pompierii intervin de urgență la fața locului.

de Lili Trifu    |    08 Mai 2024   •   13:45

Update 13:45 Pompierii anunță că una dintre victime, un bărbat de aproximativ 57 de ani, a fost declarată decedată.

O altă victimă, un bărbat de 54 de ani, a fost extrasă în stare critică. Acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare, care au avut succes, iar bărbatul este transportat de o ambulanță SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Centrul Infotrafic anunță că pe DN 15D Vaslui-Podeni, în zona localității Ștefan cel Mare, județul Vaslui, traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ, dirijat de polițiști, pentru a permite intervenția de extragere a două victime dintr-o fosă septică aflată în apropierea părții carosabile.

Intervenția este în desfășurare.

Ştirea iniţială Operațiune de salvare în desfășurare, în Vaslui. Chiar în acest moment, în localitatea Ștefan cel Mare sunt mobilizate mai multe forțe de salvare, pompierii, salvarea și poliția, pentru a salva doi bărbați care au căzut într-o fosă septică. 

Unul dintre cei doi bărbați care au căzut în fosa septică a fost scos și se află în stare extrem de gravă spun medicii. Pentru cel de-al doilea, pompierii fac eforturi disperate să-l scoată afară.

Cele două victime au încercat să elibereze fosa septică. La un moment dat unuia dintre ei i s-a părut că sorbul ar avea probleme așa că a intrat în fosă, iar din cauza gazelor toxice acesta a leșinat. Cel de-al doilea a încercat să îl salveze, dar și acesta căzut în fosă inconștient.

×
Subiecte în articol: fosă septică Vaslui
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close