Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-o cofetărie din Ploieşti, arestat

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-o cofetărie din Ploieşti, arestat

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-o cofetărie din Ploieşti, arestat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    05 Iul 2016   •   20:26

Bărbatul care şi-a înjunghiat luni fosta iubită într-o cofetărie din Ploieşti, cauzându-i mai multe răni în zone vitale a fost arestat preventiv, marţi, prin decizia Tribunalului Prahova, aceasta nefiind definitivă, potrivit agerpres.ro.

Magistraţii au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 35 de ani, reţinut pentru tentativă de omor, după ce şi-a atacat fosta iubită cu un cuţit. 

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată. 

Surse judiciare au declarat că tânăra de 23 de ani a fost atacată în cofetăria în care lucra ca vânzătoare, situată în zona de nord a Ploieştiului, s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să iasă în stradă fiind plină de sânge. În acel moment, femeia a fost văzută de trecători care au apelat numărul de urgenţă 112. 

Iniţial, surse apropiate anchetei au declarat că incidentul s-ar fi petrecut pe stradă, în zona cofetăriei respective. 

Din primele cercetări a reieşit că motivul pentru care bărbatul a recurs la un astfel de gest ar fi gelozia. La scurt timp de la producerea evenimentului, bărbatul s-a predat poliţiştilor, fiind dus la audieri şi ulterior reţinut. 

Surse apropiate anchetei au precizat că, în cursul anului 2011, acesta a fost amendat cu suma de 400 de lei după ce şi-a băut şi ameninţat o altă fostă iubită care şi-a retras ulterior plângerea. La acel moment, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit, au adăugat sursele menţionate. 

Tânăra atacată a fost dusă luni cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti cu şapte plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, toracelui şi abdomenului, ea fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. 

Citiți și Tânăra înjunghiată într-o cofetărie la Ploiești făcuse plângere la Poliție

 

×
Subiecte în articol: prahova cofetarie injunghiere
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close