Antena 3 Actualitate Locale Toate localurile din Braşov, la un pas să fie închise. Care sunt noile reglementări

Toate localurile din Braşov, la un pas să fie închise. Care sunt noile reglementări

11 Noi 2015   •   01:16
Toate localurile din Braşov, la un pas să fie închise. Care sunt noile reglementări
Sursa foto: Foto: www.visitlondon.com

Patronii de baruri şi restaurante se plâng că verificările celor de la ISU le distrug afacerile. 

 
În Braşov, de exemplu, aproape toate localurile sunt în pericol să fie închise, pentru că administratorii nu au avut grijă să îşi ia autorizaţie de la ISU. 
 
Patronii dau vina pe birocraţie si pe proasta organizare la nivelul instituţiilor de stat. Oamenii spun că vor să facă o petiţie pe care să o depună la Guvern, în care să ceară clemenţă autorităţilor. 
 
Un număr suficient de extinctoare, cel puţin două căi de acces şi, bineînţeles, autorizaţia de securitate la incendiu, sunt regulile impuse pentru funcţionarea localurilor cu program prelungit. 
 
Patronii braşoveni spun că s-au lovit de nenumărate piedici pentru a putea funcţiona corect.
 
Potrivit noilor reglementări, accesul în cluburi a fost restricţionat la o persoană la 4 metri pătraţi. Din această cauză, mulţi sunt nevoiţi să renunţe la un număr de angajaţi şi la contracte cu furnizorii.
 
Patronii localurilor braşovene vor depune la Prefectură o petiţie cu toate doleanţele lor. În cazul în care nu vor fi luaţi în seamă, comercianţii ameninţă cu demonstraţii în stradă, la care, spun ei, vor adera şi reprezentanţi din alte judeţe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close