Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie în plin centrul Piteștiului! Mai mulți tineri au fost implicați într-un conflict

Bătaie în plin centrul Piteștiului! Mai mulți tineri au fost implicați într-un conflict

Bătaie în plin centrul Piteștiului! Mai mulți tineri au fost implicați într-un conflict ce a fost filmat. Doi dintre ei au căzut victime.

Bătaie în plin centrul Piteștiului! Mai mulți tineri au fost implicați într-un conflict
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   17:52

Polițiștii aveau un echipaj care patrula și care a mai găsit la fața locului doar victimele. Ambii tineri au ajuns la spital.

Pe imagini se vede o încăierare la care participă cel puțin zece tineri. Într-o parte, un tânăr este căzut la pământ, iar alții continuă să îl lovească cu picioarele. În timp ce un alt grup lovește un alt tânăr care reușește să rămână în picioare, sub asaltul loviturilor. Doar pe ei i-au mai găsit polițiștii. Unul are 20 de ani, iar celălalt a împlinit 21 de ani. Ambii au ajuns la spital.

Conflictul a avut loc sâmbătă dimineața, iar indivizii implicați sunt căutați de anchetatori.

Victimele le-au spus ca nu îi cunosc și conflictul ar fi fost unul spontan.

Comunicatul Poliţiei:

În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe raza municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul unei patrule auto a  Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului, au observat, de la depărtare, o stare conflictuală între mai multe persoane.

Politiștii în cauză s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat cu operativitate spre locul evenimentului, ocazie cu care mai multe persoane au părăsit zona, fără a fi identificate.

La fața locului polițiștii au găsit două persoane, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ce prezentau leziuni.

Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri, pe care nu îi cunosc.

Acestora li s-a adus la cunoștință faptul că au dreptul de a depune plângere penală în termenul legal.

Întrucât cei doi tineri prezentau leziuni, la fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care i-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

×
Subiecte în articol: bătaie Pitești conflict
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close