Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu săbii, ca în Evul Mediu, pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Doi bărbați au ajuns la spital

Bătaie cu săbii, ca în Evul Mediu, pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Doi bărbați au ajuns la spital

Mai mulți tineri s-au bătut cu săbii pe o stradă din Sighetul Marmației. Doi dintre aceștia au ajuns la spital cu răni grave.

Bătaie cu săbii, ca în Evul Mediu, pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Doi bărbați au ajuns la spital
Sursa foto: kanald
de Ioana Mircea    |    26 Mar 2023   •   11:07

Scene șocante în parcarea unui supermarket din Sighetul Marmaţiei. Un grup de tineri au început să se bată marți cu săbiile în plină stradă.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum tinerii discută preţ de câteva secunde, iar la un moment dat unul dintre el îl loveşte cu pumnul pe un alt bărbat. De aici, până la bătaia cu săbii, a mai fost doar un pas. Tinerii au început să împartă lovituri în stânga şi-n dreapta.

Doi dintre bătăuşi au suferit mai multe răni grave şi au ajuns la spital. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe patru dintre făptaşi.

Citește și: Un jandarm din Braşov a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi. Criminalul a fost găsit într-o baltă de sânge

Polițiștii au constatat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, folosind obiecte contondente și provocând-și leziuni, pentru tratarea cărora au fost transportate la spital. Au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit vătămări corporale, iar în autoturismul unuia dintre ei au fost găsite mai multe obiecte contondente care au fost ridicate, în vederea efectuării unor expertize criminalistice.

S-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri si alte violente, port ilegal de arme albe, potrivit observatornews.ro.

 

×
Subiecte în articol: Sighetul Marmaţiei bătaie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close