Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie generală într-un mall din Ploiești. Zeci de oameni s-au lovit cu scaune și tăvi

Bătaie generală într-un mall din Ploiești. Zeci de oameni s-au lovit cu scaune și tăvi

Bătaie generală într-un mall din Ploiești.

de Cristi Georgescu    |    20 Mar 2023   •   07:41

Bătaie cu scaune și cu tăvi, într-un mall aflat la ieșirea din Ploiești, spre Valea Prahovei.  

Ceea ce părea a fi o seară frumoasă de duminică s-a transformat într-un adevărat haos, atunci când mai multe persoane s-au luat la ceartă în zona restaurantelor fast-food!  

Nu se știe la acest moment exact de la ce a pornit conflictul.

 

Cert este că, din cele două tabere, atât bărbații cat și femeile prezente au împărțit pumni, picioare și tăvi, aruncate dintr-o parte într-alta.  

În zadar a încercat unul dintre agenții de pază ai mall-ului să restabilească ordinea. Bărbatul aproape că nici nu este observat de către cei care erau preocupați să se certe și să împartă pumni și picioare. 

Ce spune poliția

La data de 4 martie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați  despre faptul că, în incinta unui centru comercial din localitatea Blejoi are loc un conflict între mai mulți tineri.

În baza sesizării, polițiștii au constituit echipa operativă, fiind depistați la fața locului doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 48 de ani, care au declarat că ar fi fost victimele unor agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial, ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani. De asemenea, în timpul altercației o tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost și aceasta agresată fizic.

Tot în timpul conflictului dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi fost lovit de către un alt tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta.

La data de 5 martie, în urma probatoriului administrat, față de trei tineri cu vârstele de 20, 23, respectiv 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 6 martie, cei trei au fost prezentați procurorului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

×
Subiecte în articol: mall Ploiești
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close