Antena 3 CNN Actualitate Locale Pumni și picioare, împărțiți între angajații și clienții unui restaurant fast-food, în Satu Mare. De la ce a pornit conflictul

Pumni și picioare, împărțiți între angajații și clienții unui restaurant fast-food, în Satu Mare. De la ce a pornit conflictul

Angajații și clienții unei shaormerii din Satu Mare s-au luat astăzi la bătaie, în localul aflat chiar lângă secția de Poliție.

Pumni și picioare, împărțiți între angajații și clienții unui restaurant fast-food, în Satu Mare. De la ce a pornit conflictul
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   23:25

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Satu Mare au fost sesizați azi după amiază, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că s-ar fi inscat un scandal la o shaormerie din oraș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că pe fondul unor neînțelegeri s-ar fi iscat un conflict spontan între mai mulți bărbați, angajați și clienți ai localului.

Potrivit presei locale, totul ar fi pornit de la faptul că clienții au fost nemulțumiți de modul în care au fost serviți.

După ce s-au bătut, trei indivizi au urcat într-o autoutilitară, pe care au lăsat-o în zona digului Someșului, au luat numerele de înmatriculare de dubă, și-au schimbat hainele și au încercat să fugă. Doar că aceștia au fost identificați de polițiști.

Citește și: Scene șocante în centrul Bucureștiului: Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale

Se pare că cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 si 38 de ani au fost conduși la sediul Poliției unde au fost sancționați contravențional conform pentru deranjarea liniștii publice și violență.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, potrivit presasm.ro.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close