Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante în centrul Bucureștiului: Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale

Scene șocante în centrul Bucureștiului: Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale

Scene șocante au avut loc pe un bulevard din Sectorul 3 al Bucureștiului. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie și au folosit inclusiv arme albe.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   10:41

Bătaie cu săbii în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Decebal, între bande rivale.

Doi bărbați, în vârstă de 25 și 35 de ani, care erau deja sub controlul judiciar, au fost reținuți de către polițiști.

Ca urmare a acestei scene tulburătoare, instanța a decis arestarea preventivă a unui bărbat, în timp ce pe celălalt l-a plasat în arest la domiciliu.

”La data de 13 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Doi criminali, lăsați în libertate pentru că Tribunalul nu a motivat decizia la timp. Agresorii își recunoscuseră faptele

În fapt, în cursul lunii noiembrie 2022, pe timpul nopții, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic, utilizând arme albe și obiecte contondente.

De asemenea, ar fi blocat traficul rutier pe un bulevard din Sectorul 3, provocând indignarea conducătorilor autoturismelor ori a persoanelor aflate în proximitate, tulburând în acest mod ordinea și liniștea publică.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, care, la momentul comiterii faptei se aflau sub efectul măsurii controlului judiciar emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la omor, omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului preventiv față de un bărbat, iar față de celălalt arest la domiciliu", potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close