Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cruntă între suporteri, în faţa unei săli de pariuri sportive din Bucureşti | 9 ultraşi audiaţi

Bătaie cruntă între suporteri, în faţa unei săli de pariuri sportive din Bucureşti | 9 ultraşi audiaţi

Scandal între suporterii Dinamo şi CSA Steaua, în faţa unei săli de pariuri sportive din Capitală! În secvenţele suprinse de camerele de supraveghere, se vede cum ultraşii se lovesc cu tot ceea ce prind în mână.

de Ioana Ciobanu    |    28 Iun 2023   •   15:49

Nouă persoane vor fi cercetate de poliţişti de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru distrugere. 

Pe 16 mai, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic cu obiecte ascuţite şi cu arme albe, în faţa unei săli de pariuri sportive din Sectorul 4.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi vorba despre suporteri ai echipelor CSA Steaua şi ai echipei Dinamo, care s-ar fi agresat după meciul de la data din 15 mai.

De asemenea, au fost afectate şi distruse şi maşini parcate în acea zonă. Persoanele implicate în scandal au fost identificate cu ajutorul camerelor de supraveghere şi audiate.

Citeşte şi: O asistentă medicală a căzut de la etajul spitalului Municipal din Hunedoara, acolo unde lucra

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 9 mandate de aducere, în Municipiul București și județul Ilfov, emise pe numele unor persoane față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În fapt, la data de 16 mai 2023, în jurul orei 00.30, în zona unei săli de pariuri sportive, situată în Sectorul 4, mai multe persoane, membri ai unor galerii de suporteri, s-ar fi agresat fizic, reciproc, folosind arme albe și obiecte contondente. 

De asemenea, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri asupra mai multor autoturisme parcate în acea zonă.

Citeşte şi: Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Sunați la 112, dacă îl vedeți

În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, persoanele în cauză au fost conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere", a transmis Poliţia Capitalei

×
Subiecte în articol: suporteri CSA Steaua Dinamo ultrasi
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close