Antena 3 CNN Actualitate Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Sunați la 112, dacă îl vedeți

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Sunați la 112, dacă îl vedeți

Poliția cere sprijin oamenilor pentru prinderea bărbatului bănuit că a ucis doi bunici din Timișoara. Autoritățile dau detalii despre semnalmentele suspectului și roagă oamenii să sune la 112 în cazul în care îl văd.

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Sunați la 112, dacă îl vedeți
Sursa foto: Poliția Timiș
de Mia Lungu    |    28 Iun 2023   •   13:57

"Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.", informează Poliția Timiș. 

"Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură", au mai transmis polițiștii.

Aceasta apelează și la sprijinul populației, oferind câteva semnalmente ale bărbatului.

Citește și: Doi bunici au fost omorâți, în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă ( purta un bandaj improvizat).

"În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta", adaugă Poliția.

×
Subiecte în articol: bunici ucigas Timisoara Politia 112
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close