Antena 3 CNN Actualitate Doi bunici au fost omorâți, în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania! Alertă în Timișoara după ce au fost găsiți într-o baltă de sânge

Doi bunici au fost omorâți, în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania! Alertă în Timișoara după ce au fost găsiți într-o baltă de sânge

Bunicii erau la telefon cu nepotul lor din Germania când au auzit că cineva le-a intrat în casă, apoi convorbirea s-a întrerupt.

Doi bunici au fost omorâți, în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania! Alertă în Timișoara după ce au fost găsiți într-o baltă de sânge
de Mia Lungu    |    28 Iun 2023   •   08:07

Update 12:00 - După mai multe cercetări, anchetatorii au aflat că din casă lipseau, de fapt, peste 12.000 de lei, bani cel mai probabil încasați de femeie în calitate de administrator al blocului.

Update 9:00 - Apar primele detalii din achetă. Se pare că criminalul a luat din casa celor doi bătrâni peste 1000 de lei. 

Hoțul a intrat în casă la 21:15. Pe camere se vede cum tatonează terenul: tot intră și iese din curte, se hotărăște și intră în clădire. Iese după 21 de minute. Camerele îl surprind cum fuge.

Bătranii sunt bătuți măr și înjunghiați de mai multe ori. Agresorul a folosit o mănușa de construcții, pe care a abandonat-o plină de sânge lângă o bancă.

Știrea inițială: Un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani au fost descoperiți decedați, noaptea trecută, în locuința lor din centrul Timișoarei.

Cei doi bunici vorbeau la telefon cu un nepot stabilit în Germania, când femeia a început să țipe spunând că cineva a intrat peste ei în casă. Apoi apelul a fost închis. De teama, nepotul a sunat un verișor de la Timișoara, pe care l-a trimis la apartamentul celor doi.

Acesta din urmă a găsit ușa deschisă și, în casă, ambii bătrani înjunghiați, dar și un bărbat necunoscut, care s-a năpustit asupra lui dar nu a reușit să îl rănească. În schimb, a reușit să fugă. Nepotul a sunat la 112 și au venit două echipaje de la ambulanță, care au constatat decesul celor doi.

Femeia era administrator de bloc și, potrivit surselor Antena 3, ieri a făcut încasări.

Criminalul este căutat de oamenii legii în tot orașul. Sunt instituite filtre de poliție. Se verifică și toate camere de supraveghere din zonă, în încercarea de a afla date care pot conduce la autorul crimei.

La data de 27 Iunie 2023, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă, un bărbat și-a găsit bunicii decedați( un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close