Antena 3 CNN Actualitate Locale "Imagini cât o mie de cuvinte!" Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână

"Imagini cât o mie de cuvinte!" Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână

Iubirea nu are vârstă. O demonstrează doi bătrâni din Bacău, care au fost filmaţi în faţa unui spital. Bărbatul şi-a aşteptat soţia să iasă din unitatea medicală, iar apoi cei doi au plecat împreună, ţinându-se de mână. Imaginile cu cei doi bătrâni au devenit virale pe internet.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   11:30

Imagini emoționante au fost surprinse în fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Un bătrân și-a așteptat soția să fie externată din unitatea medicală, apoi au plecat amândoi spre casă.

Videoclipul emoționant face înconjurul internetului. Bătrânul şi-a așteptat soția în fața spitalului, unde aceasta a fost internată. După câteva momente, vârstnica a ieșit cu o plasă, în timp ce bărbatul căra alte două sacoșe.

Citeşte şi: "Cu iubire te naști în inimă". O italiancă s-a îndrăgostit iremediabil de România și s-a mutat la Sibiu. Care este povestea ei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bătrânul a luat-o de mână, pentru că ea abia putea să se deplaseze, apoi au ieșit pe poarta spitalului. Scenele au fost surprinse de o trecătoare și postate pe reţelele de socializare, acolo unde au devenit virale. 

Gestul emoționant al pensionarului a fost felicitat de mulți oameni din mediul online: "Imagini cât o mie de cuvinte!" , "Dragostea mereu învinge”, au scris internauţii. Altcineva a mai scris că: "Foarte rar mai vezi astfel de gesturi în zilele noastre”.

×
Subiecte în articol: batrani spital Bacău iubire
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close