Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de un adolescent și a ajuns la spital, după ce a sărit să-și apere nepoata, în Timiș

Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de un adolescent și a ajuns la spital, după ce a sărit să-și apere nepoata, în Timiș

Un incident violent, în care victima este un bărbat de 65 de ani, iar agresorul un adolescent de 17 ani, a avut loc într-un loc public, în județul Timiș

de Cătălina Buzoianu    |    14 Apr 2023   •   12:28

Incidentul s-a petrecut luni, într-un parc din localitatea Variaș, însă a fost relatat abia recent de presa locală, notează Antena 3 CNN.

Potrivit celor spuse de familia victimei, un adolescent în vârstă de 14 ani i-ar fi făcut avansuri unei fete de aceeași vârstă și a fost respins.

Fata i-a povestit întâmplarea bunicului ei, un bărbat de 65 de ani, iar acesta a mers în parc pentru a discuta cu adolescentul.

A fost însă luat la bătaie de fratele acestuia, în vârstă de 17 ani.

Citește și: Scene de groază în Brașov: Doi minori au fost sechestrați și puși să mânănce sticlă. Poliția i-a arestat pe agresori

"Un adolescent problematic a abuzat-o pe nepoata mea, de față cu alți tineri și cu fratele lui de 17 ani. Fata a opus rezistență avansurilor băiatului, care s-au sfârșit cu o înghețată în capul lui.

Bunicul fetei a mers să discute cu adolescentul de 14 ani. La sosirea în parc, fratele în vârstă de 17 ani al băiatului l-a atacat pe bunic sărind cu picioarele la pieptul lui și lovindu-l în față, ceea ce i-a provocat o plagă la nivelul ochiului. Bătrânul a fost dus de urgență la spital", a povestit un membru al familiei bătrânului pentru publicația Tion.

Polițiștii au fost sesizați ulterior în legătură cu acest incident.

Ei așteaptă ca bărbatul bătut să depună plângere și, între timp, au deschis din oficiu un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

La rândul său, bătrânul s-a deplasat la Institutul Medico-Legal pentru a obține un certificat în urma agresiunii și urmează să depună și plângere la poliție.

×
Subiecte în articol: Variaș Timis batran batut parc adolescent
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close