Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scene de groază în Brașov: Doi minori au fost sechestrați și puși să mânănce sticlă. Poliția i-a arestat pe agresori

Scene de groază în Brașov: Doi minori au fost sechestrați și puși să mânănce sticlă. Poliția i-a arestat pe agresori

Scene uluitoare în curtea unui individ din Brașov, acolo unde doi minori au fost ținuți cu forța și batjocoriți. Agresorii i-au pus să mănânce sticlă și i-au bătut.

Scene de groază în Brașov: Doi minori au fost sechestrați și puși să mânănce sticlă. Poliția i-a arestat pe agresori
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   18:40

Scenele au fost filmate chiar de către agresori, de către patru bărbați care au acostat persoanele minore de la o petrecere.

Minorii au fost aduși cu forța în casa agresorilor, și au fost puși sub amenințare să mănânce sticlă, dar să se și automutileze.

Polițiștii au reușit să îi prindă pe cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și să-i dea pe mâna procurorilor.

Cei patru sunt reținuți pentru tratamente de abuz, dar și pentru sechestrare, urmând să fie propuși către instanță cu arestare preventivă de 30 de zile.

Citește și: Doi tineri, bătuți pe o stradă din București după o urmărire în trafic. Suspecții sunt cercetați şi pentru alte acte de violență

Cei doi minori se află în acest moment, în afara oricărui pericol, însă comunitatea din Cața, județul Brașov, spune că cei doi copii au trăit clipe de groază și că așa ceva nu s-a mai întâmplat în localitatea lor.

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări într-un dosar penal, cu persoanele bănuite în stare de reținere, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri, de 17 și 18 ani, ar fi fost agresați fizic. 

Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale" potrivit IPJ Brașov.

×
Subiecte în articol: Brașov minori agresați mâncat sticlă
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close