Antena 3 CNN Actualitate Locale El este bătrânul găsit carbonizat în propria casă, în Breb. Liviu Vârciu și Anca Dinicu, impresionați până la lacrimi de povestea maramureșeanului

El este bătrânul găsit carbonizat în propria casă, în Breb. Liviu Vârciu și Anca Dinicu, impresionați până la lacrimi de povestea maramureșeanului

Un bătrân de 94 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuință din Breb, județul Maramureș.

El este bătrânul găsit carbonizat în propria casă, în Breb. Liviu Vârciu și Anca Dinicu, impresionați până la lacrimi de povestea maramureșeanului
Sursa foto: Captură video YouTube I "Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară"!
de Ştefan Petrică    |    05 Oct 2023   •   11:16

Pompierii sigheteni au intervenit, miercuri seară, cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Sugatag, în localitatea Breb, județul Maramureș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. 

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În interiorul locuinței, pompierii au găsit o persoană carbonizată, bărbat de 94 de ani.

Bătrânul locuia singur de 25 de ani, de când i-a murit soția.

Citește și: El este șoferul autocarului implicat în tragedia din Italia, în care 21 de oameni și-au pierdut viața | "Alberto era un expert”

Liviu Vârciu și Anca Diniciu au vorbit cu el în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 "Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară"!

"Era un om pur. Te uitai în ochii lui și te făcea să te gândești cum că tu nu ai probleme reale. Tu ai o viață extraordinară. Pentru el viața era în continuare simplă. Avea dorința asta de viață în continuare", a spus Anca Dinicu, în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 "Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară"!

"Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre soția lui, încât îți dai seama că oamenii au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, se aveau unul pe celălalt și atât", a spus Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 "Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară"!

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsie și stabilirii cauzei decesului.

Deocamdată pompierii nu au stabilit exact cauza izbucnirii focului însă se bănuiește că totul ar fi pornit de la coșul de fum al casei care era necurățat.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close