Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrân cu handicap, jefuit de o tânără de 18 ani. A fugit cu bani și mai multe bijuterii

Bătrân cu handicap, jefuit de o tânără de 18 ani. A fugit cu bani și mai multe bijuterii

O tânără în vârstă de 18 ani a fost reținută de polițiștii din Neamț, după ce a furat bani și bijuterii de la un bătrân cu handicap locomotor, de care avea grijă.

Bătrân cu handicap, jefuit de o tânără de 18 ani. A fugit cu bani și mai multe bijuterii
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   22:47

Pe data de 1 mai, poliţiştii din Neamț au dispus reţinerea, pe o perioadă de 24 de ore, a unei tinere de 18 ani, care este suspectată că ar fi furat bunuri din două locuințe.

Una dintre persoanele vătămate ar fi un bătrân în vârstă de 76 de ani, cu handicap locomotor, care era îngrijit de tânăra acuzată de furt.

"La data de 24 aprilie, profitând de starea persoanei vătămate, i-ar fi sustras din locuinţă suma de 100 de euro, mai multe bijuterii şi articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţei Neamţ.

Cercetările anchetatorilor au mai stabilit că, pe 24 aprilie, femeia a pătruns într-o altă locuinţă, aparţinând unei persoane de 52 de ani, de unde a furat parfumuri, bijuterii şi îmbrăcăminte, paguba fiind de circa 7.500 de lei.

Citește și: I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România

Din fericire, aproximativ jumătate din prejudiciul cauzat a fost recuperat.

Pe data de 1 mai 2023, tânăra a fost prinsă în comuna Crăcăoani, judeţul Neamţ, iar după audieri,  a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, tânăra fiind acuzată de furt și furt calificat, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: batran jefuit tanara Neamţ
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close