Antena 3 CNN Actualitate Locale I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România

I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România

Aroganţe la cel mai scump restaurant din Cluj. Un câine a venit cu cei doi stăpâni, care i-au comandat patrupedului o delicatesă în valoare de 1.200 de lei.

I-au comandat câinelui o delicatesă de 1.200 de lei | Aroganță la cel mai scump restaurant din România
Sursa foto: TikTok
de Andreea Ştefan    |    02 Mai 2023   •   21:47

În ciuda prețurilor exorbitante, cel mai scump restaurant din România, situat în Cluj-Napoca, continuă să atragă un număr mare de clienți.

În acel restaurant, care își propune să ofere o experiență asemănătoare cu cea din Dubai, nu doar oamenii iau masa, ci și animalele de companie.

Doi proprietari și-au dus acolo câinele, un exemplar din rasa American Bully, care a avut parte de o porție de carne de vită cu foiță de aur, în valoare de 1.200 de lei.

Proprietarul restaurantului, șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a expus platoul său celebru cu "de toate", care costă 1.200 de lei.

Citește și: Supa de mici: Invenția gastronomică a unui patron de restaurant. Cât costă și cum se prepară

@the_brkc_family Well deserved CREEKSTONE RIBEYE in gold foil for the best champion, THOR❤️ @Transylvania Steak House #foryou #fyp #viral #thor ♬ original sound - BullyRoKennelClub

Platoul include carne de vită, cârnați și burgeri, iar politicianul clujean îl prezintă ca având un preț corect în raport cu ceea ce oferă. Însă lucrurile nu s-au oprit aici, iar restaurantul a introdus curând pe meniu un platou cu carne de vită de 6.000 de lei, acoperită cu foiță de aur.

Câinele adus în acest restaurant de lux a avut parte de o porție de carne "de cea mai bună calitate", după cum au descris-o reprezentanții restaurantului.

”Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club, citați de stiridecluj.ro.

”E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant. 

×
Subiecte în articol: caine Cluj restaurant
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close