Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână a fost bătută cu pumnii de șoferul unui microbuz din Bacău pentru că se mișca prea încet

O bătrână a fost bătută cu pumnii de șoferul unui microbuz din Bacău pentru că se mișca prea încet

O femeie a fost lovită brutal chiar de către şoferul unui microbuz din Bacău. Martorii agresiunii spun că ea ar fi fost avertizată, în repetate rânduri, să stea pe scaun. Nimeni nu a sărit însă de pe scaun să-l oprească pe şoferul violent.

O bătrână a fost bătută cu pumnii de șoferul unui microbuz din Bacău pentru că se mișca prea încet
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    31 Mar 2023   •   17:08

Totul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de marți după-amiază, pe ruta Bacău - Onești.

Femeia, într-o zonă cu serpentine, ar fi refuzat să se mai așeze pe scaun și astfel l-ar fi deranjat pe șofer, căzând în mod repetat peste acesta. 

Ulterior, când a văzut că nu ascultă, șoferul a tras pe dreapta, i-a adresat injurii și chiar a început să o lovească în mod repetat cu palma și pumnii.

Deși în microbuz se aflau mai mulți călători, aceștia au asistat la agresiune fără să intervină, dar au filmat momentul.

Citește și: Tânără bătută de un taximetrist din Braşov, după o ceartă pe teme politice. Judecătorii i-au dat o lecţie şi i-au dublat amenda

A doua zi, cei de la firma de transport au primit imaginile și au început o anchetă disciplinară.

Pe perioada anchetei, șoferul a fost suspedat. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Onești, care lucra de puțin timp la această firmă.

Între timp, imaginile au apărut în spațiul public și, cum nu există făcută o plângere de către femeie la poliție împotriva șoferului, agenții s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

×
Subiecte în articol: Bacău batrana batuta microbuz
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close