Antena 3 CNN Actualitate Locale Starea de sănătate a bebeluşului malnutrit s-a înrăutăţit. Este din nou intubat

Starea de sănătate a bebeluşului malnutrit s-a înrăutăţit. Este din nou intubat

Starea de sănătate a băieţelului de numai 2 luni, care a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, s-a înrăutăţit. Copilul a fost din nou intubat şi respiră acum cu ajutorul aparatelor.

Starea de sănătate a bebeluşului malnutrit s-a înrăutăţit. Este din nou intubat
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    16 Mai 2023   •   09:09

Bebeluşul a fost din nou intubat şi respiră cu ajutorul aparatelor. Deşi medicii reuşiseră să îl stabilizeze, iar micuţul părea că se însănătoşeşte puţin câte puţin, acum doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Cazul bebeluşului a intrat în opinia publică de joi, după ce a ajuns în stop cardio- respirator, la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, pentru că micuţul malnutrit a ajuns în cele două luni de viaţă de la 3 kg la numai 2 kg.

În jurul aceste poveşti tragice, însă, se năştea la acel moment, un alt scenariu, după ce mama afirmase că ar fi mers de urgenţă cu el la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, iar de acolo ar fi fost trimisă acasă.

Citeşte şi: Un bebeluș de două luni a ajuns la spital în stare gravă, malnutrit şi deshidratat, în Ploiești: "Are două kilograme și nu a fost spălat niciodată"

Într-un final, a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti în stop cardio-respirator.

Din anchetele făcute până în acest moment, se pare că mama nu a intrat efectiv cu micuţul în camera de gardă a primului spital la care a ajuns, ci doar a întrebat portarul la momentul acela dacă există medic pediatru de gardă, doar că starea de sănătate a bebeluşului s-a înrăutăţit la doar câteva ore şi a ajuns cu ambulanţa de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close