Antena 3 CNN Actualitate Locale Bebelușul nenăscut al femeii lovite de mașină pe o stradă din București, a murit. Tânăra era însărcinată în 8 luni

Bebelușul nenăscut al femeii lovite de mașină pe o stradă din București, a murit. Tânăra era însărcinată în 8 luni

Femeia gravidă care a fost lovită de un șofer, în timp ce încerca să traverseze o stradă din București, a pierdut sarcina.

Bebelușul nenăscut al femeii lovite de mașină pe o stradă din București, a murit. Tânăra era însărcinată în 8 luni
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    27 Ian 2023   •   10:46

În ciuda faptului că tânăra avea deja 33 de săptămâni de sarcină și mai avea aproximativ o lună până ce ar fi trebuit să își aducă pe lume bebelușul, acesta a murit în acestă dimineață. 

Tânăra a ajuns seara trecută la Spitalul Pantelimon din Capitală cu fractură la unul dintre picioare, după ce a fost lovită în timp ce încerca să traverseze strada în cartierul Titan. 

Medicii au ținut-o toată noaptea sub supraveghere, însă în această dimineață, tânăra a pierdut sarcina. 

Citește și: Tânără gravidă în 8 luni, spulberată în timp ce traversa strada, în București

Șoferul, un cetățean străin, a fugit de la locul accidentului. A fost prins în această dimineață, pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să părăsească țara. 

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția. 

×
Subiecte în articol: accident gravida
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close