Antena 3 CNN Actualitate Locale Achiziţia unui BMW cu "ŞEF" la număr, sărbătorită cu covor roşu, manele şi mese întinse, în Neamţ

Achiziţia unui BMW cu "ŞEF" la număr, sărbătorită cu covor roşu, manele şi mese întinse, în Neamţ

Mai mulți localnici din judeţul Neamţ au sărbtătorit achiziţionarea unui BMW nou cu manele şi mese întinse. Maşina, cu numărul "ŞEF", a fost întâmpinată cu covorul roşu.

Achiziţia unui BMW cu "ŞEF" la număr, sărbătorită cu covor roşu, manele şi mese întinse, în Neamţ
Sursa foto: TikTok | mesajul.ro
de Ioana Mircea    |    24 Feb 2023   •   12:00

Un autoturism BMW a fost "udat" într-un mod inedit de o familie de romi din judeţul Neamţ. Rudele au pregătit covorul roşu, s-a strâns în curte şi pe ritm de manele au întâmpinat automobilul cu numărul de înmatriculare "ŞEF", venit pe platformă în faţa porţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imaginile au fost surprinse într-un clip video care a fost postat pe TikTok. Aici se vede cum oamenii erau foarte bucuroşi de noua reuşită a faimiliei. Maşina cu fundă roşie a fost udată cu şampanie de mai mulţi bărbaţi.

Citeşte şi: Tânăr mort într-un BMW rupt în două, după un accident cumplit în Dragomireşti, judeţul Neamţ

Din peisaj nu a lipsit ospăţul. Romii au pregătit mese cu preparate româneşti, printre care şi un porc întreg din care invitaţii s-au înfruptat, dar şi un tort cu artificii.

Presa locală susţine că este vorba de o comunitate care se ocupă de mulți ani cu afaceri în domeniul fierului forjat şi al construcțiilor de mobilier urban și confecții metalice, potrivit mesajul.ro.

@mesajul.ro

mai multe detalii pe mesajul.ro

♬ sunet original - Mesajul.ro

×
Subiecte în articol: Neamţ BMW
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close