Antena 3 CNN Actualitate Locale Diagnostic rar primit de un botoșănean după o partidă de amor "extrem". Iubăreţul a ajuns direct la spital

Diagnostic rar primit de un botoșănean după o partidă de amor "extrem". Iubăreţul a ajuns direct la spital

Un bărbat de 44 de ani, din Botoşani, a mers de urgenţă la spital după o partidă de amor cu soţia.

Diagnostic rar primit de un botoșănean după o partidă de amor "extrem". Iubăreţul a ajuns direct la spital
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2023   •   17:38

Bărbatul a povestit cadrelor medicale că el şi partenera lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, dar o mişcare bruscă a soţiei i-a produs o durere puternică în zona penisului. 

Deşi a aşteptat aproape jumătate de zi, bărbatul a observat că durerea devenea tot mai puternică şi a mers la spital. 

"Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă", a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi: Un tânăr a murit după ce a folosit adeziv în locul prezervativului, în timpul unei partide de amor

Fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului. Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție.

"Angajarea în unele poziţii sexuale creşte riscul unei fracturi de penis. Când femeia se află deasupra bărbatului, în timpul actului sexual, şi se apleacă prea mult înainte sau înapoi, se poate crea o presiune excesivă asupra penisului", a spus un medic specialist urolog.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close