Antena 3 CNN Actualitate Locale Buluc la promoţii, la deschiderea unui magazin din Prahova. Oferta: mop la 160 de lei

Buluc la promoţii, la deschiderea unui magazin din Prahova. Oferta: mop la 160 de lei

Mai multe imagini de la deschiderea unui magazin arată disperarea oamenilor, provocată de scumpirile insuportabile pentru multe familii de români.

Buluc la promoţii, la deschiderea unui magazin din Prahova. Oferta: mop la 160 de lei
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    23 Iun 2022   •   09:27

Sute de oameni s-au trezit cu noaptea-n cap şi s-au bulucit într-un magazin deschis joi dimineaţă la Prahova, pentru a fi siguri că prind produse la promoţie.

Cele mai mari reduceri erau la roboţi de bucătărie şi la mopuri.

Pentru un robot de bucătărie, clienții au plătit 350 de lei, redus de la aproape 600 de lei, iar prețul unui mop este de 160 de lei, pentru care în mod normal ar fi achitat 280 de lei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și alte produse au avut reduceri între 20% și 35%.

Sute de prahoveni au venit cu noaptea în cap să apuce ofertele unui nou magazin deschis la Bucov. Nici nu s-a deschis bine, că prahovenii s-au grăbit să ajungă la uşa lui pentru a fi primii care apucă din marfa expusă. 

Toţi s-au gândit că nu ar strica să cumpere lucruri la promoţie. Înarmaţi cu coşuri de cumpărături, au aşteptat la rând să se deschidă uşa şi când s-a întâmplat acest lucru, s-au îngrămădit înăuntru, deşi exista aceeaşi marfă pe tot parcursul zilei, cât şi al săptămânii. 

Au fost reduceri la mai multe produse, însă bătaie a fost pe un aspirator robot, pe scule electrice şi pe mopuri cu abur.

×
Subiecte în articol: promotii buluc prahova
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close