Antena 3 CNN Actualitate Locale Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România

Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România

Alte două cadavre, cel mai probabil al unor cetăţeni sirieni, au fost recuperate din Dunăre luni dimineaţă în dreptul localităţii Crivina.

Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România
Sursa foto: ISU Mehedinţi
de S.T.    |    27 Apr 2020   •   12:36

Detaşamentul de Pompieri Drobeta a intervenit luni dimineaţă, în zona localităţii Crivina, pentru a scoate din Dunăre două persoane înecate.

Cel mai probabil este vorba de doi cetăţeni sirieni care fac parte din grupul celor 18 persoane, care s-au scufundat, cu barca, în Dunăre, încercând să treacă ilegal Dunărea în România dinspre Serbia. 

Barca în care se aflau cei 18 oameni, 16 migranţi şi două călăuze sârbe, a plecat din Serbia, însă la scurt timp în ambarcaţiune a început să intre apă. Speriaţi, migranţii s-ar fi ridicat în picioare, iar barca s-a răsturnat în apele sârbeşti. Strigătele lor de ajutor au fost auzite de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi care se afla într-o misiune de patrulare pe Dunăre.

Nouă oameni au fost salvaţi de la înec.

×
Subiecte în articol: Dunare barca
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close