Antena 3 Actualitate Locale Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România

Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România

de S.T.    |    27 Apr 2020   •   12:36
Autorităţile au găsit cadavrele a doi cetăţeni străini înecaţi în Dunăre în timp ce încercau să ajungă în România
Sursa foto: ISU Mehedinţi

Alte două cadavre, cel mai probabil al unor cetăţeni sirieni, au fost recuperate din Dunăre luni dimineaţă în dreptul localităţii Crivina.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta a intervenit luni dimineaţă, în zona localităţii Crivina, pentru a scoate din Dunăre două persoane înecate.

Cel mai probabil este vorba de doi cetăţeni sirieni care fac parte din grupul celor 18 persoane, care s-au scufundat, cu barca, în Dunăre, încercând să treacă ilegal Dunărea în România dinspre Serbia. 

Barca în care se aflau cei 18 oameni, 16 migranţi şi două călăuze sârbe, a plecat din Serbia, însă la scurt timp în ambarcaţiune a început să intre apă. Speriaţi, migranţii s-ar fi ridicat în picioare, iar barca s-a răsturnat în apele sârbeşti. Strigătele lor de ajutor au fost auzite de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi care se afla într-o misiune de patrulare pe Dunăre.

Nouă oameni au fost salvaţi de la înec.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close