Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire șocantă în Cluj. Un cadavru ars a fost găsit în apropierea localităţii Tureni

Descoperire șocantă în Cluj. Un cadavru ars a fost găsit în apropierea localităţii Tureni

Cadavrul unui om a fost găsit, duminică seară, în apropierea localităţii Tureni din judeţul Cluj, anunţă Poliţia judeţeană. Trupul neînsufleţit, care este ars, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Descoperire șocantă în Cluj. Un cadavru ars a fost găsit în apropierea localităţii Tureni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2023   •   23:16

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că într-o zona din proximitatea localităţii Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, transmit poliţiştii.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medico-legală care va stabili cauza decesului.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Citeşte şi: Adela, o româncă de 32 de ani, găsită moartă în locuința sa din Italia. Tânăra era terorizată de fostul iubit, român și el

×
Subiecte în articol: cadavru Tureni Cluj
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close