Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul doctoriţei care a murit la Constanţa a dispărut. Mama femeii i-a făcut plângere penală soţului

Cadavrul doctoriţei care a murit la Constanţa a dispărut. Mama femeii i-a făcut plângere penală soţului

Cazul doctoriţei care a fost găsită moartă la Constanţa, în clinica unde profesa, a luat o întorsătură neaşteptată.

Cadavrul doctoriţei care a murit la Constanţa a dispărut. Mama femeii i-a făcut plângere penală soţului
de Cătălina Buzoianu    |    04 Mai 2021   •   20:02

Marioara Paizan, mama femeii, acuză dispariția cadavrului fiicei sale.

Femeia spune că ultima oara când a văzut trupul neînsuflețit al fiicei sale a fost la începutul săptămânii trecute, când era depus la o capelă mortuară din Constanţa.

Soțul defunctei a luat corpul si  l-a transportat la București, unde intenționa să îl incinereze. Mama doctoriței s-a opus şi, în cele din urmă, a reușit sa amâne procedura de incinerare printr-o decizie obținută în instanță.

Însă de atunci femeia spune că nu mai știe nimic de trupul fiicei, așa că marți  s-a decis sa își reclame ginerele la Parchet. Marioara Paizan susține că bărbatul refuză să spună ce a făcut cu cadavrul.

Procurorii din Constanța, chemați să caute cadavrul doctoriţei

Cazul va fi instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanta. Procurorii constănțeni au cerut ajutorul polițiștilor de la investigații criminale.

Până la elucidarea acestei noi complicații, moartea medicului Raluca Chircu, la doar 38 de ani, continua sa fie învăluită in mister. Raportul toxicologic încă nu este gata, astfel că, deocamdată, moartea rămâne una suspecta.

Cauza decesului este stop cardio respirator pe fondul intoxicației cu o substanță necunoscuta.

Nu se știe daca administrarea substanței a fost făcută în mod voit şi în cantitate mai mare decât era normal. Cu alte cuvinte, nu s-a stabilit dacă a fost sinucidere sau a fost un accident nefericit ca urmare a unui dozaj greșit.

Scandalul dintre soţ și mama doctoriței a izbucnit după ce bărbatul a anunțat ca intenționează să incinereze cadavrul iar mama defunctei s-a opus si susține că fiica sa şi-ar fi dorit sa fie înmormântată creștinește.

Incinerarea doctoriței care a murit la Constanța, oprită de tribunal. Mama femeii îl bănuiește pe soț că i-a omorât fiica

Mama doctoriței care a fost găsită moarta într-o clinică privată din Constanta a câștigat, în data de 29 aprilie, o prima bătălie împotriva soțului.

Judecătoria Constanța a decis suspendarea procedurilor de incinerare, solicitate de soțul femeii.

Instanța a cerut probe care să ateste că decizia de incinerare, luată de soț, ascunde, de fapt, alte motive, după cum invocă mama defunctei.

Avocata femeii a adus înscrisuri şi martori iar instanta de judecata a rămas in pronunțare.

Potrivit avocatei, exista martori care pot susține ca bărbatul doctoriței era agresiv şi că, în mai multe rânduri, ar fi lovit-o iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care ar dori sa scape cât mai repede de trupul Loredanei.

Instanta de judecată le-a mai audiat pe două dintre colegele doctoriței. Potrivit acestora, femeia prezenta vânătăi pe mâini în ultima perioadă iar odată ar fi venit la serviciu cu mâna ruptă.

×
Subiecte în articol: Raluca Chircu cadavru
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close