Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Și-a pus mâinile în cap și a început să țipe!” | Reacția lui Dan când și-a găsit soția moartă pe bancheta din spate a mașinii

”Și-a pus mâinile în cap și a început să țipe!” | Reacția lui Dan când și-a găsit soția moartă pe bancheta din spate a mașinii

Camelia a fost găsită moartă, pe bancheta din spate a mașinii, chiar de soțul ei. Avea doar 32 de ani. Patru copii au rămas orfani de mamă.

de Laura Dinu    |    27 Sep 2023   •   10:57

Camelia era o antreprenoare de succes. Dan, soțul ei, îi anunțase dispariția încă de săptămâna trecută. Tot el a fost cel care a găsit-o, luni, fără suflare pe bancheta din spate a mașinii.  

Femeia avea un salon de înfrumusețare și o curățătorie de încălțăminte. În urmă cu câteva zile, aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dan, soțul ei, a fost cel care a anunțat poliția și tot el a descoperit cadavrul pe bancheta din spate a autoturismului deținut de familie, câteva zile mai târziu. 

”S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic și a identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 32 de ani, decedată, fără indicații de resuscitare, a explicat Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vrancea. 

Mașina era parcată în zona de sud a orașului, într-o parcare din fața Mausoleului Eroilor, la aproape patru kilometri de casă. Medicii legiști spun că femeia murise cu mult timp înainte de a fi găsită.  

”Știu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta și chiar s-a uitat să vadă dacă este, într-adevăr, aceeași mașină la care se gândeau. Duminică seară mașina era aici. Soțul ei a venit primul aici, la mașină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat și-a pus mâinile în cap și a început să țipe şi ulterior a venit poliția”, povestește un martor.  

Citește și: "Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi" | Ea este Camelia, tânăra mămică găsită moartă într-o maşină, în Focşani

Camelia era cunoscută ca o fire extrem de veselă, iar apropiații exclud varianta sinuciderii. Era împreună cu soțul ei încă de la 14 ani și aveau patru copii, trei fete și un băiat.  

Reporter: Nu aveți idee ce ar fi împins-o să facă asta? 

Soțul Cameliei: Nu am idee! 

Reporter: Nu știți, nu aţi simţit să fie în depresie? 

Soțul Cameliei: Nici nu mai știu acum ce să mai cred. 

”Din ce se zvonește şi ce am auzit pe aici e că a luat niște pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el, că poate să crească copiii singur, susține un prieten de-al soțului Cameliei, potrivit observatornews.ro.

Potrivit primelor informații, pe trupul femeii nu au fost identificate urme vizibile de violență. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului. 

×
Subiecte în articol: Camelia Tuvene femeie moarta Focșani
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close