Antena 3 CNN Actualitate Locale Carambol pe DN1 A, lângă Ploiești. Traficul este oprit

Carambol pe DN1 A, lângă Ploiești. Traficul este oprit

Traficul este oprit pe DN1 A, lângă Ploiești, în urma unui carambol în care patru persoane au fost rănite.

de Laura Dinu    |    27 Ian 2023   •   07:56

Traficul este oprit pe DN 1A în zona localității Moara Nouă, județul Prahova, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii, patru persoane primesc îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe DN 1A Bărcănești – Blejoi, în zona localității Moara Nouă, județul Prahova, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma coliziunii, patru persoane primesc îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea traficului după ora 08.00.

Citește și: Ninsori puternice în România, în acest weekend! Strat de zăpadă de 15 centimetri

Din primele verificări a reieșit că un bărbat în vârstă de 48 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1A, din direcția Bucov către Bărcănești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier este deviat de la sensul giratoriu Liceul Agricol Tătărani către Centura de Est și de la sensul giratoriu stada Ștrandului către Centura de Est”, informează Poliția Prahova, potrivit Mediafax. 

×
Subiecte în articol: accident DN1A carambol trafic oprit
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close