Antena 3 CNN Actualitate Locale Casieră de la CAR, acuzată că a deturnat aproape 900.000 de lei. A falsificat zeci de contracte de împrumut

Casieră de la CAR, acuzată că a deturnat aproape 900.000 de lei. A falsificat zeci de contracte de împrumut

O casieră de la Casa de Ajutor Reciproc din Târgu Jiu a deturnat aproape 900.000 de lei, după ce a falsificat mai multe contracte de împrumut.

de Mariana Zaharia    |    27 Mai 2024   •   12:10

În această dimineață, în mai multe localități din Gorj, au fost desfășurate opt percheziții, în dosarul penal deschis de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

Potrivit anchetatorilor, casiera de la CAR a falsificat, din 2023 și până la începutul anului 2024, mai multe contracte de împrumut, care erau pe numele a 53 de persoane din Gorj, obținând, în total, suma de 886.000 de lei.

Lista acuzațiilor aduse de procurori este foarte lungă, fiind vorba despre fals în înscrisuri sub semnătură privată-în 551 de acte materiale, fals informatic- în 63 de acte materiale, dar și înșelăciune-în 63 de acte materiale.

Potrivit procurorilor, femeia nu a acționat singură, ci împreună cu doi complici, care făceau rost de adeverințe cu numele oamenilor de care gruparea s-a folosit pentru a încheia contractele de împrumut.

În timpul perchezițiilor desfășurate la domiciliul femeii, procurorii au găsit mai multe documente falsificate.

Polițiștii au deschis un dosar penal. De asemenea, toți cei implicați urmează să se prezinte la audieri.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close