Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii şocante în cazul fetiţei de opt ani, abuzată şi ucisă de propriul unchi, în Botoşani | Mărturia exclusivă a tatălui criminalului: "Pentru nepoată, ce a făcut, l-aş omorî!"

Noi detalii şocante în cazul fetiţei de opt ani, abuzată şi ucisă de propriul unchi, în Botoşani | Mărturia exclusivă a tatălui criminalului: "Pentru nepoată, ce a făcut, l-aş omorî!"

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul fetiţei de opt ani ucise de unchiul ei. Medicii legişti au încheiat autopsia şi au confirmat că victima a fost violată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2024   •   07:45

Procurorii spun că bărbatul de 32 de ani ar fi omorât-o pe fetiţă după ce a abuzat-o sexual, tocmai ca să îşi ascundă fapta. Avem şi mărturia exclusivă a tatălui criminalului. Iar reporterii Antena 3 CNN au vorbit inclusiv cu o parte din colegii acestuia. Dacă va fi găsit vinovat, individul ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă.

 "A fost un băiat cuminte, fără alcool. Cum a luat alcoolul, s-a dus peste cap.

Pentru fetiţa mea, pentru nepoată, ce a făcut, l-aş omorî. 

Ăştia nu sunt oameni în societate, ăştia nu sunt oameni care să mai poată să se întoarcă în societate, oameni buni. Poimâine îi dă drumul şi iar vine la copilulul tău, la al tău, la al tău", este declaraţia şocantă a tatălui celui care şi-a ucis nepoata.

Colegii agresorului sunt în stare de şoc.

"Cred că băutura l-a împins să facă chestia asta. Nu-l credeam în stare de aşa ceva. Aşa ceva nu ne aşteptam să facă", a spus unul dintre colegii bărbatului.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat, viol şi lipsire de libertate.

"Față de dânsul s-a dispus inițial măsura reținerii pentru 24 de ore, după care, la solicitarea procurorului, a fost obținut de la judecător de drepturi și libertăți un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El se afla într-o stare accentuată de ebrietate și șocul propriei fapte, dar a recunoscut în mare faptele pe care spune că și le-a amintit", a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul Botoşani.

 La audieri, barbatul acuzat şi-a recunoscut faptele şi a cooperat cu autorităţile.

"Și-a menționat declarațiile date. Nu a mai avut nimic de adăugat. Am menționat încă o dată că regretă cele întâmplate și este dispus să suporte toate consecințele faptelor pe care le-a săvârșit", a spus Gireada Ilinca Dodiţă, avocat din oficiu.

Surse din ancheta spun că omorul ar fost săvârşit pentru ca bărbatul să îşi acopere faptele. În funcţie de hotărârea judecătorilor, acesta ar putea sta după gratii toata viaţa.

×
Subiecte în articol: fetiță ucisă unchi Botoșani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a desființat cabinetul de război
x close